top of page

Tutkularına Odaklan...

Hayatını şimdi tam karşına koyma zamanı! Nasıl bir yolculuk içindesin? Nelerle mücadele ediyorsun? Seni cesaretlendiren ya da cesaretini kıran olaylar nedir? İstediklerine ulaşmak için ne kadar çaba harcadın? Neler oldu ya da olmadı? Olanlar ya da olmayanların detaylarına indin mi?


Daha bir çok soruyu kendine sorabilirsin. Cesaretinin kırıldığı yerleri bulman ilk nokta olacak! Çünkü bu yeni ay bize gideceğimiz yolda ne kadar güçlü olmamız gerektiğini hatırlatıyor olacak.

unutma güç sensin”


Hepimizin hayat içinde istekleri bulunuyor değil mi? Kimimiz bunlara ulaşırken kimimiz ise ulaşamdığımızı düşünüp negatif bir çember içinde dönüp duruyoruz.

Aslında hiç birimizin bir birinden farkı yokken neden böyle oluyor? İşte burada devreye giren şey ise;


”Kendini tanımak, sevmek”


Bu kadar kolay olması sizi şaşırtmasın ama gerçekten önce tüm yenilenme kendimizde başlıyor. Kendini sevmeyen biri hayatına ne yazık ki isteklerini çekemiyor.

Şimdi profilimizde paylaştığımız DÖNGÜ sembolüne git ve ilk olanı büyük harflerle yazmaya başla...


Yeni bir sayfa açalım ama olabildiğince büyük bir sayfa olsun. İlk DÖNGÜ sembolünde yazanları not ettikten sonra artık çalışmaya başlayabiliriz. Yukarıda bulunan sorulara eklemeler yaparak hepsine cevaplar bul ve olmayanların ise önünde duran engeller neler göz at! Engellerden korkma çünkü Dünya da herşey net bir düz çizgide değil. İnişlerin ve çıkışların olması çok doğaldır.

Sayfana eklediklerinle hiseedeceğin rahatlamaya sonrasında senden yapmanı istediğimiz “isteklerin neler” kısmına başlaman olacak. Yılmadan usanmadan her yeni ay dilediklerini yeniden karşına al. Neler olmuş ya da olmamış yeniden göz at... unutma sen istersen olmaması mümkün değil.

Şimdi Yap!


Olduğunuz halinizle ve elinizde olan şartlarla siz sevilmeyi hak ediyorsunuz, isteklerinizi hayatınıza davet edebilmek sizin elinizde.


Önyargılarınızı kırın, kendinizi seviye, isteklerinize ve aşka açın. Sevginin karşınıza nerede çıkacağını bilemezsiniz.


Kendinize değer verin ve bu cümleyle kendinize verdiğiniz değeri hatırlayın. Kendimi her gün daha fazla seviyorum ve bir başkası da sevecek.”

Bir başkasının da sizi kendinizi sevdiğiniz şekilde sevebileceği fikrine açık olun.

Doğrunuzun peşinde olmamanız, onu beklememeniz için de hiçbir neden yok. Güç ve tercih tamamen sizde.


Not alıp hayat yolunuzu şekillendirmek için kendinizden kendinize yol almanız gerektiğini bilin... Yazın... yazdıklarınızı güzelce bir muhafaza edin ve ara ara tekrarlayıp göz atın. Cesaretinizi güçlendirin... Korkulardan ve korku pompalayan her durumdan uzaklaşın.



Güç Sensin


RA Meditative

89 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Ay Tutulması

Minimalistk

Yazı: Blog2_Post
bottom of page