top of page

0 Enerji Alanı

Koşulsuz 0 alanını seçmiş kişiler kimselerin yaptıklarını beğenmezler. Bilgeliklerinin altında ki bilgisizlikleri onları göz kamaştırıcı ortamın kölesi yapmaktadır. Onlar yapamadıklarını başkaları yaptığında sevinmezler gözleri ateş olur ama görünmez sanırlar. Hep bir negatif döngüde ilerlerler taşın altına elini sokmaz ama elini sokana dikkat akrep var diyenlerdir. Korkuyu ya da ruhlarının karanlık tarafını yansıtmaktan çekinmezler. Sözlerinin değeri yoktur ancak sözlerinde derin bir kayboluş vardır...hiç duymazlar.


Peki 0 noktasından kendimizi nasıl koruyabiliriz?


0 noktası bizim bakış açımızla en düşük enerji alanıdır. Bu bir tabir olarak bizim için soyut kavram olarak bakılabilir. Herkesin farklı bir bakış açısı vardır. Bizim bu tabir ile yaklaştığımız kişiler hayatımız her alanında bulunurlar. Ailemiz, iş hayatımız, sosyal çevremiz hatta hiç tanımadığımız çevreler yani sosyal medyada... bu kişiler sonsuz akıl olduklarını o kadar benimsemişlerdir ki o nedenle ayırt etmek çok kolaydır. Kimse sonsuz akıl mantığına kolay ulaşamaz ve çok derin içsel farkındalıklar gerekir. Yaratıcımız bize bu sonsuz akıl gücünü vermiştir ancak ulaşmak hiç o kadar kolay değildir. İşte bu her konu hakkında fikir sahibi olan 0 enerji alanında bulunan kişiler hemen kendilerini açığa verirler. Şunu unutmayın ve hatırlayın;

“Seninde ağzından hiç iyi bir şey duymayacağım”

“Hep kötü tarafından bakıyorsun”

2 küçük örnek bu kişilerin bakış açılarını sizin auranıza nasıl saldırdığına örnektir. Bazen ailemiz bile bize bu şekilde yaklaşır. Dayatımın olduğu her yer bizi 0 alanına çekmektedir. Çünkü 0 alanında özgürlük değil bağımlılık ve başkalarının istekleri vardır.


Gözlerinizi kapatın... onların karanlık dünyasına bir göz atın. Ne kadar sessizdir....etraf bulanık ve sislidir. Soğuktur... Hiç bir duyguya yer verilmemiştir. Saldırdıkları eterik enerjilerin soğukluğunu hissedebilirsiniz. Her şey tekrar döngüsü içindedir. Hep aynı döngü içindedirler, aynı hikayeler dönüp durur. Onların içsel dünyasında sizde bulunan ışıklar yoktur. Ancak biri onlara ışık tutmalıdır ki uyansınlar yoksa halleri ne kadar kötüdür.

Şimdi o kişileri görmeye başlayın...o kadar karanlık ki nasıl göreceksiniz? Siz çok güçlüsünüz... siz onların dünyasında hükümdarsınız. Siz en özel güçlerle yaratıldığınızı unutmayın. Bir ışık ya da fener tuttuğunuzu imajinayonla hayal edin. Artık çevrenizi görebiliyorsunuz değil mi? Yüzleri tek tek önünüze geliyor... peki onları nasıl uyandıracaksınız?


Uyandırmak isteriz çünkü bazıları çok değer verdiğimiz kişiler olabilir.

Onlara bakın ve söyleyin... Hatırla!!! Sadece hatırlar....


İşte bu negatif kişiler karanlıklarına herkesi çekmek isterler. Aslında ne aydınlık içinde olduklarını sanırlar...gözleri negatif içinde kamaşmıştır. Doğruyu göremezler.... İnsan demek biz demek ise... onlara doğruyu göstermek bireysel bilinç alanında evrensel bir yardımdır.

Ancak bu yardım uyanmayı hak eden içindir...


RA



94 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Ay Tutulması

Minimalistk

Yazı: Blog2_Post
bottom of page