top of page

Ay Tutulması

26 Mayıs 2021’de 5 derece Yay burcunun 1.dekanında saat 13:13 ile 15:13 arasında gerçekleşecek olan Ay tutulması; inançlarımız, din ve küresel topluluk anlayışımız , uluslararası konular söz konusu olduğunda büyük bir değişime işaret edecek. Tutulmadan sonra meydana gelen değişiklikler sonraki altı aya etki eder ancak bu, neyin gerçek neyin gerçek olmadığını anlamak için bir dönüm noktasıdır. Katı ve kendini beğenmiş inançları, özellikle de başkalarının özgürlüğünü ve sağlığını ihlal ettiklerinde bırakmalıyız. Yakın zamanda mutlu şarkılar söyleyip el ele tutuşacağımız şüpheli, ancak bunu bir halk olarak yapmak için daha bilgece yol almalıyız. Satürn’ün retroya geçmesi ve tutulmanın da tetiklemesi ile gizli bir çok konu ortalığa dökülecektir.Tutulma Asya, Avustralya, Avrupa, Güney Afrika, Güney Amerika, Pasifik, Atlantik, Hint Okyanusu, Antarktika’dan izlenebilir. Tutulmanın gerçekleştiği ve gözlemlendiği bu hat üzerinde, tutulmanın temsil ettiği etkileri birinci dereceden hissedebilecek lokasyonlardır. Bir yandan, Güneş ve Yükselen Yay’ları daha çok harekete geçirecektir ve diğer şeylerin yanı sıra, uzun yolculuklar, din, felsefe ve tüm özlem duygusu hissettiğiniz alanlar için de geçerlidir. Bu Dolunay kısa süreli etkili ancak aynı sürede Ay tutulmasının etkisi; konuşmalarda ve tartışmalarda genellikle tek taraflı bir bakış açısına neden olabilir. Bu nedenle, gergin yönlerden etkilenen belirli burçlarda anlaşmazlık riski daha yüksek. Bu süreçte; sakin düşünmeli, akışta kalarak ilerlemeliyiz. Değişken Burçlar; Yay ve İkizler ile Başak ve Balık burcu etki altında ancak daha rahat ve isabetli yol alabileceğiniz enerjiler de mevcut.

Sabit Burçlar; Kova ve Aslan ile Boğa-Akrep daha esnek vedeğişime ayak uydurma amacı ile ilerlerse bu geçişten olumlu çıkacaklardır.

Öncü Burçlar; Oğlak ve Yengeç ile Koç ile Terazi diğer 2 gruptan daha sert etki alabilirler. Dönüşüme gelişime ve bilgiye açık, objektif kalarak, duygusal anlamda kişisel almayarak ilerlerseniz bu süreci lehinize çevirmiş olursunuz.

Ay Yay’da bilgi için çabalamak anlamına gelir. İdealizm- Umut - Seyahat tutkusu - felsefi ve sanatsal ilgi alanları. Ama aynı zamanda, etkilenebilirlik - değişen ruh hali - kendini kandırma ve acelecilik verebilir. Bireysel olarak Yay burcundaki Ay tutulması Güney Ay Düğümünde gerçekleşeceğinden karmik borçlarda devreye girecektir ve terkedilmesi gereken ne varsa temizliğini yapacaktır. Gitmesine izin verin.


Hem Dolunay hem Ay tutulması ritüeli olarak Beyaz ay taşı, Beyaz kristal veya Selenit taşı evinizde veya üstünüzde bulundurabilirsiniz. Tutulma ve dolunay ışığının olumsuz yansımalarını nötrleyecektir.

Ay tutulmaları insanlar ve duygular üzerinde etkilidir. Haritalarınızda Yay burcunun temsil ettiği ev ve alana bakın, neyi temsil ediyorsa o alanda terketmeniz gereken ne varsa temizlik yapacaktır. Ay tutulmaları, bu değişimlerin dışsal sonuçlarını anlamamıza yardımcı olur. Genellikle ay tutulması sırasında başkalarının etkisinin farkına varırız. Ay, insanları farklı bir ışık altında görmemizi sağlar. Perspektifteki bu değişim, gördüğünüzden her zaman hoşlanmasanız bile kritiktir. Ay tutulmaları sırasında, artık ruha hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya teşvik ediliriz. Bu sana hizmet etmeyini salıverme, tasfiye etme ve hoşçakal deme zamanıdır Sevgili dostlar. Tutulmalar herkes için güçlü, etkili ve önemli bir zamandır.

26 Mayıs Yay Burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması; duygusallıktan ziyade bilgece yol alarak entellektüel ve bilinçli ilerlememiz konusunda uyarırken ve bu anlamda hayatlarda temizliğini yaparken 29 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Merkür retrosunun etkisi ile iyice doğruluğunu araştırarak ilerlememiz gerekmektedir.Retrolara önyargılı bakmak yerine krizi fırsata fırsata dönüştürme bakış açısı ile ilerlemek faydalı olacaktır. Ay Tutulması sırasında ; huzursuz, sinirli ve karamsar duygular verebilir. Aile anlaşmazlıkları ortaya çıkabilir. Huzuru bulmada zorluklar yaratabilir. Diğer taraftan; Ay-Jüpiter karesi ise yasalara ve yetkililere karşı tutuma koyabilir.Ayrıca savurganlık ve israf etme eğilimi verebilir. Aşk ilişkilerinde çatışmalar, dezavantajlar veya zararlar ortaya çıkabilir.Eşten veya anneden ayrılıklar meydana gelebilir. Sağlık anlamında safra ve karaciğer savunmasızdır.

Mümkünse Ay Tutulmasında Merkür’ün Retro etkisini de hafifletmek için kendinize şu soruları sorun;

Gerçekten söylemek istediğin nedir?

Arzularım ve hayallerim arasındaki sınırlar nerede çakıştı?Başkalarının benim için istediği şeylere karşı benim isteklerim nelerdir? Başkalarına direk düşündüğünüzü söylemeden önce kendi içinize sorun Sevgili dostlar.

Bu göksel anları kucaklamanın en iyi yolu? Beklenmeyeni bekleyin ve bilinmeyeni kabul edin. Unutmayın, bakış açımız mevcut gerçeklerimizle sınırlı olsa da, ufkun görüşümüzün ötesine geçtiğini biliyoruz. Hayat bir yolculuktur ve yolculuğun tadını çıkarın.


ASTRO-SHERA

İnstagram ;@astroshera1

100 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Minimalistk

Untitled

Yazı: Blog2_Post
bottom of page