top of page

KARİYER RİTÜELİ

Kariyerinizi 2021 de arttırmak istiyorsanız işte kariyer ritüelimiz❣️


Öncelikle dış dünya ile iletişimimizi bir süreliğine sonlandıralım. Tv, telefon, pc gibi gereçlerinizi kapatın. Sizin için hikaye kısmına ekleyeceğimiz frekansı açın ve aşağıda bulunan malzemeleri hazırlayın.


-RA Midheaven

-Çalışma öncesi ve sonrası tütsüleme için;


Üzerlik tohumu, Karabiber, Günlük, Buhur, Göztaşı, Rezene, Lavanta, Çörekotu,Arpa (tütsülemeyi her hangi metal bir tava içinde ısıtıp dumanını çalışma öncesinde ve sonrasında bulunduğumuz alana yayalım)

-Sarı zarf

-Yazı için sayfa ve bir kalem


Rahat bir şekilde meditative bir pozisyon alın ve 10 dakika kadar nefes egzersizi çalışın. Hiç bir düşünme kalıbına girmeden bedeninizi dinleyin. Her nefes alış ve verişinizde bedeninize odaklanın ve tekrar edin;


-Ben sağlıklıyım.

-Tüm güzellikler hayatıma akıyor.

-Geleceğim çok parlak ve umut verici.

-Harekete geçtiğimde tüm isteklerimi hayatıma davet edebiliri.


Yaklaşık 15 dakika kadar nefes pratiği ve yukarıda bulunan olumlamalarla meditasyon çalışalım.

Meditasyon çalışmamız bittiğinde RA Midheaven için temiz bir alan açılmış olacak. RA’nızı yakın ve kariyer planınızı yazmaya başlayın. Kendinize mutlaka istediğiniz plan için bir ulaşım tarihi belirleyin. Önünüzde bulunan engelleri tek tek not alın. Nasıl bu engelleri aşacağınızı not edin. Sonucunda sizi mutlu edecek durumları not edin. Neden bu kariyer planını seçtiğinizi artılarıyla not edin. Planınızda bulunan engellerden kişisel engeller varsa bu tıkanıkların aşılması için yapmanız gereken davranış kalıplarını not edin ve imajinasyon yapın.

Zarfı alın ve tütsüleme işlemine yeniden geçip zarfınızıda tütsüleyip kapatın. Üzerine ulaşım tarihinizi yazın ve ulaşabileceğiniz bir alana koyup saklayın.

Sonrasında yine bulunduğunuz alanı tütsüleyin. Frekansınızı tekrar açarak odaklanın. Nefes pratiklerinizi yeniden yapım ve RA’nızı söndürerek alanı kapatın. Lavanta yağınız ya da suyunuz varsa rahatlamak için çalışma sonrasında bileğinize sürerek rahatlama sağlayabilirsiniz.

Çalışmayı her zaman yapabilirsiniz..


RA Meditative

636 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Ay Tutulması

Minimalistk

Yazı: Blog2_Post
bottom of page